Xenophon Costeas

  • Email:
  • Registered on: October 06, 2010
  • Last connection: March 10, 2011

Activity

Reported issues: 0

March 04, 2011

04:02 am NexentaStor Project Help: RE: My Nexenta ship went down after changing BIOS settings - sending message in a bottle
(Talking to myself)
This was the most serious incident I had with NSCE, and luckily things turned out well. Anyone...

March 03, 2011

02:25 pm NexentaStor Project Help: RE: My Nexenta ship went down after changing BIOS settings - sending message in a bottle
Success!
After managing to botch my NexentaStor CE server, I installed Solaris Express 11 and ran "zpool import -f...

March 01, 2011

06:06 am NexentaStor Project Help: My Nexenta ship went down after changing BIOS settings - sending message in a bottle
Hi, and greetings to all. Apologies for the long post that follows, but I hope someone can help.
*warning! nubie a...

February 22, 2011

02:29 pm NexentaStor Project General Discussion: RE: NFS permissions (from a Linux client)
Nothing silly about your predicament. Myself, I also don't have a clue (have been trying NFS to serve OSX clients wit...

January 17, 2011

05:04 am NexentaStor Project General Discussion: RE: my findings about frontend (GUI, ssh, console) unresponsiveness and CPU load
I've been having trouble with GUI crashes (along with inability to access via ssh), so I'll give this a try. Please c...

January 14, 2011

08:40 am NexentaStor Project Help: RE: Installation hangs at "Loading Kernel ..."
You are welcome, Justin.
With greetings from Athens,
Xen
On 14 Ιαν 2011, at 5:52 π.μ., NexentaStor.org wrote:
>>
...

January 06, 2011

11:52 am NexentaStor Project Help: RE: NFS permissions
Can you please provide a transcript of the commands you issued from the root shell? I would greatly appreciate that!

January 05, 2011

01:10 pm NexentaStor Project Help: RE: NFS permissions
bump (sorry).
I tried "anon=0" in options, but does not work.

November 28, 2010

02:26 pm NexentaStor Project General Discussion: RE: Gui not responsive.. after initial setup.

> > Xen
>
> I have a few questions for you:
> 1. Is it fresh install of 3.0.4? If not then what the version was...
10:59 am NexentaStor Project General Discussion: RE: Gui not responsive.. after initial setup.
Can't pretend to know anything about your error logs, but I had a similar situation today: copies went fine, the serv...

Also available in: Atom

Content-Type: text/html; charset=utf-8 Set-Cookie: _redmine_session=BAh7BiIKZmxhc2hJQzonQWN0aW9uQ29udHJvbGxlcjo6Rmxhc2g6OkZsYXNoSGFzaHsABjoKQHVzZWR7AA%3D%3D--cebfb08d300a85bd88dafd1422210ebe7c9a5873; path=/; HttpOnly Status: 500 Internal Server Error X-Powered-By: Phusion Passenger (mod_rails/mod_rack) 2.0.3 ETag: "af183ac747fd79d96a6cffc274e72930" X-Runtime: 649ms Content-Length: 9867 Cache-Control: private, max-age=0, must-revalidate redMine 500 error

Internal error

An error occurred on the page you were trying to access.
If you continue to experience problems please contact your redMine administrator for assistance.

Back